Historien bag CookPerfect

En grillfest skal være en fornøjelig oplevelse – også for værten.

Vi kender alle fornemmelsen. Solen skinner. Vennerne er samlet i haven. Der hygges i en afslappet atmosfære. Men én person mangler – grillchefen, der kæmper en desperat kamp for at få kødet tilberedt helt perfekt og klar til at blive serveret samtidig med resten af menuen. En stressfyldt og anstrængende kamp, hvor grillen åbnes og lukkes, stegetermometeret isættes flere steder, for at være sikker på, at den rigtige kernetemperatur i kødet opnås, og stadigvæk bliver resultatet ikke som håbet. Det dyrt indkøbte kød får for meget og bliver sejt, eller det er først klart 10 minutter efter, at resten af menuen er blevet serveret.

CookPerfect Intelligente Stegetermometer garanterer det perfekte resultat, uanset hvordan termometeret placeres i kødet - hver gang. Hermed kan du undgå de stressfyldte anstrengelser og i stedet være en del af den hyggelige og afslappede atmosfære sammen med gæsterne.

En grillfest burde være en afslappende og hyggelig oplevelse – også for grillchefen. Med CookPerfect Intelligente Stegetermometer får du anvist det præcise tidspunkt dit kød er færdigt og klar til servering – baseret på indstillingerne du har foretaget i App’en. Så glem alt om stress og usikkerhed og ret i stedet fokus på at slappe af og hygge med dine gæster.

 

"Som prikken over i’et er du sikker på at servere et perfekt stykke tilberedt kød."