Tilbered dit kød som en professionel – helt simpelt

Hemmeligheden er en specialudviklet algoritme, der benytter sig af målepunkter til at beregne kernetemperaturen og varmestrømmen gennem kødet. Resultatet? Perfekt tilberedt kød - hver gang. 

Teknologien bag CookPerfect

For at opnå et godt resultat når du tilbereder kød, er det nødvendigt at kontrollere kødets kernetemperatur.

Kernetemperaturen findes i kødets koldeste punkt. For at opnå det ønskede resultat er det derfor essentielt, at kernetemperaturen måles helt præcist.

De eksisterende stegetermometre på markedet måler kun temperaturen i spidsen af termometeret. Dette gør det kompliceret at måle kødets kernetemperatur, da man er afhængig af at spidsen af termometeret er placeret helt præcist i kernen af kødet. Rammer man bare en centimeter forkert, i forhold til kødets kerne, kan man opleve forskelle på op til 10 grader, hvilket er forskellen mellem et medium-rare og et medium-done resultat.

CookPerfect Intelligente Stegetermometer måler temperaturen forskellige steder i kødet. Den specialudviklede algoritme bruger disse målepunkter til at beregne kernetemperaturen og varmestrømmen gennem kødet. Med CookPerfect Intelligente Stegetermometer er du hermed garanteret, altid at måle kernetemperaturen, uanset hvordan termometeret er placeret i kødet. Herudover vil du få oplyst tidspunktet for, hvornår kødet har opnået den ønskede kernetemperatur og er klar til at blive serveret.

Feedback fra CookPerfect brugere rundt om i verden:

 

“Prøvede CookPerfect Intelligente Stegetermometer som virkede upåklageligt fra første gang og jeg er virkelig imponeret”
Adrian, Australien, @malteseitalianbbq

“Jeg har testet det nye CookPerfect Intelligente Stegetermometer og må sige, at jeg er meget begejstret – det er så enkelt at opnå det perfekte resultat :-)”
Martin, Østrig @penz_martin

“Har testet CookPerfect og det fungerer fremragende – det er så enkelt at bruge. Tak til det Intelligente Stegetermometer og den medfølgende App”
Shayne, Canada @reddevilbbq

“CookPerfect er det bedste navn til dette stegetermometer! Du får det perfekte måltid hver gang. Du skal ikke bekymre dig om ikke at ramme kernen i dit kød”
Jurgen, Tyskland @steinhauj

“CookPerfect tager usikkerheden ud af grillprocessen og gør arbejdet for dig – det måler temperaturen præcist og forudsiger stegetiden”
Steffen, Danmark @stefstefdk